O viaţă sănătoasă cu Himalaya

Se spune că sănătatea în viaţă nu e totul, dar fără sănătate totul e nimic, de aceea înainte de toate una din marile mele priorităţi a fost sănătatea, deoarece sunt conştientă că pentru a mă bucura de viaţă, de darul preţios pe care l-am primit acum aproape 33 de ani, trebuie să-mi protejez sănătatea cât mai mult posibil. Iubesc natura şi cred cu tărie că în această lume din ce în ce mai invadată de chimicale, ea este singura care ne poate proteja cu adevărat sănătatea. De aceea, atunci când am avut prima criză de bilă pe timpul când eram studentă, am început să citesc cât mai multe studii despre medicina naturistă, ferm convinsă că medicamentele naturiste mă vor ajuta să-mi rezolv problemele datorite bilei mele leneşe. Şi nu m-am înşelat, fiindcă de-a lungul timpului  am folosit tot felul de produse naturale şi m-am simţit extraordinar. Însă aşa suntem noi oamenii, cum vedem că ne simţim mai bine, cum nu mai ţinem cont de nimic, nici de un regim alimentar cât mai sănătos posibil, nici de ore  regulate de masă. Şi bineînţeles că apar repercursiuni care brusc ne aduc aminte că fără sănătate nu ne putem bucura de nimic.

Trăim într-o perioadă extrem de agitată şi de stresantă, şi cu toţii ştim bine că cel care ne afectează cel mai mult sănătatea este stresul. Eu sunt o fire care se consumă de la orice, şi care dă fiecărui cuvânt spus de o persoană nu ştiu câte interpretări, şi astfel  că stresul este mereu prezent în viaţa mea. Din această cauză şi a faptului că uneori uit de bila mea leneşă, au apărut din nou vechile probleme, aşa că m-am decis să apelez iarăşi la natură,  şi să aflu ce medicamente naturale îmi pot trata bila. Îmi place să încerc mereu ceva nou.

Aşa am aflat de produsele  Himalaya. Fiindcă nu am mai folosit până acum aceste produse, am decis să mă informez asupra acestora, şi am aflat că Himalaya este o companie cu istorie şi tradiţie, care a încercat transpunerea în întreaga lume, a ştiinţei indiane vindecătoare Ayurveda, numită  în sanscrită  ştiinţa vieţii. Ayurveda este de fapt o terapie alternativă, un sistem  de medicină holistică indiană, ce presupune un stil de viaţă sănătos, aflat în concordanţă cu ritmurile naturale ale vieţii. În fabricarea produselor Himalaya printr-o tehnologie modernă,  se pleacă  de la studiile textelor ayurvedice, selectându-se astfel formula ideală. Misiunea acestei companii este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale şi inovatoare, care să ne ajute pe noi oamenii să ducem o viaţă mai sănătoasă. Ceea ce mi se foarte interesant este tocmai faptul că în fabricarea produselor se pleacă de la înţelepciunea medicinei ayurvedice.  Plecând de aici, Himalaya a lansat sute de produse care astăzi sunt distribuite în peste 89 de ţări din lume, şi care sunt  foarte apreciate. 

În prezent portofoliul său deţine  200 de produse farmaceutice, produse de îngrijire personală, de îngrijire pentru copii şi ingrijire pentru animale. Ceea ce este de apreciat la această companie, este munca titanică de ani de cercetare, înainte ca un produs să fie lansat pe piaţă.

Image

De aici poţi să-ţi dai foarte uşor seama că sănătatea semenilor lor, este mai importantă decât orice, pentru această companie. Mai mult decât atât,  această companie ne demonstrează faptul  că a înţeles că,  pentru a fi respectat, trebuie în primul rând să respecţi, oferind  astfel produse de calitate, sigure şi eficiente. Toate acestea m-au determinat ca în viitorul apropiat să îmi comand un produs Himalaya, ce se va ocupa de acum de sănătatea ficatului meu. Este vorba de Liv 52, un produs hepatoprotector herbomineral care este foarte indicat pentru un ficat gras şi pentru o vezică biliară leneşă ca a mea. De asemenea este recomandat şi în caz de ciroză, hepatită, lipsa poftei de mâncare, toxicitate indusă de medicamente sau alcool.

Image

Este un medicament cu un  rol extrem de important în regenerarea celulei hepatice şi poate fi folosit la orice vârstă, fiindcă conţine doar ingrediente naturale precum:

Capparis spinosa (Caparisul)  cu  acţiune antihepatotoxică, antiinflamatoare, menţine arhitectura normala a ficatului.                  

Cichorium intybus (Cicoare)  cu acţiune hepatoprotectoare faţă de substanţe toxice, antioxidantă, stimulează secreţiile digestive, inclusiv cele biliare, efect colagog.   

Terminalia arjuna cu efect antioxidant şi hepatoprotector, reduce nivelul colesterolului şi are rol cardio-tonic.              

Achillea millefolium (Coada şoricelului) cu efect colagog antioxidant şi antiinflamator.

Când plantele îşi unesc forţele, iar Himalaya produce după ani de cercetare un astfel de produs, este imposibil ca organismul meu să nu se bucure din nou de sănătate. Abia aştept să-l încerc cumpărându-l de pe:

store_logo_ghioci

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.