Dă-mi 5 minute din timpul tău

Azi sunt din nou foarte fericită. De ce? Fiindcă am ocazia să ajut iarăşi acei copii care au  nevoie de carte, care îşi doresc să pătrundă în lumea minunată a cărţilor, dar din păcate nu au posibilitatea aceasta. Şi eu îi pot ajuta, dar şi tu îi poţi ajuta mai mult decât îţi poţi închipui. De aceea astăzi îţi scriu, dragă omule cu suflet mare, pentru a te ruga sa-mi dai 5 minute din timpul tău, pentru a-l dărui copiilor ce au mare nevoie de el.

Cred că nu ai înţeles nimic din ceea ce tocmai ţi-am cerut, aşa că imediat am să-ţi explic. Au trecut 3 luni de când m-am implicat într-un proiect frumos numit Semn spre Carte, iniţiat de Sonia, un proiect datorită căruia am putut dărui cărţi  copiilor ce aveau mare nevoie de ele.

                                                         Image

Acest proiect a fost acceptat în competiţia de idei Ţara lui Andrei, dar pentru a câştiga banii necesari pentru a face cât mai mulţi copii fericiţi, arătându-le calea spre o viaţă plină de reuşite, trebuie să-l votăm până pe 15 mai. Eu deja mi-am făcut 5 minute timp pentru a vota acest proiect frumos, şi te rog şi pe tine, cel ce citeşti aceste rânduri să intri aici şi să votezi proiectul. Gândeşte-te că votul tău este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care-l poţi face copiilor, pentru ca ei să aibă un viitor luminos.

                                     Image

Şi tu ai fost copil, şi tu ai crescut frumos, datorită cărţilor care ţi-au arătat calea spre o viaţă plină de reuşite, dă şi tu acum şansa  altor copii să poată zări calea spre o astfel de viaţă, votează acum proiectul Semn spre Carte, fă un dar frumos tuturor copiilor mai puţin norocoşi! Îţi mulţumesc Om cu suflet mare pentru votul tău, în numele tuturor copiilor ce pot beneficia de pe urma acestui proiect!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Sonia spune:

    Mii de mulțumiri, Irina. Și nu sunt de ajuns!

    • Ma bucur tare mult pentru am putut fi de ajutor! Si sper din tot sufletul ca proiectul sa castige, pentru ca din ce in ce mai multi copii sa aiba parte de carti, cele care ne arata calea spre reusita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.