De-ale vieţii cu aparatul Impulser

       Viaţa îţi dă, dar îţi şi ia atunci când mai puţin te aştepţi, dar cu toate acestea trebuie să o iubeşti pentru că ea este cel mai de preţ dar pe care tu ca fiinţă umană îl poţi primi. Acestea sunt lucruri pe care le-am învăţat încă din fragedă pruncie, de la vârsta de 1 an şi 3 luni, atunci când părinţii mei au observat că viaţa îmi luase ceva de valoare, ceva care mă făcea să fiu altfel decât ceilalţi. Acest fapt i-a întristat enorm, dar i-a şi ambiţionat foarte mult, şi astfel toţi trei am început să ne luptăm cu viaţa, pentru a-i demonstra că în ciuda faptului că mi-a luat ceva de valoare, nimic nu mă va împiedica să-mi trăiesc viaţa la fel ca toţi ceilalţi. A fost luptă grea care a presupus multe şedinţe  de gimnastică medicală sau de terapie precum cea numită magnetodiaflux, la Băile Felix.  Această terapie a avut un efect benefic asupra oraganismului meu, câmpul magnet acţionând într-un mod pozitiv asupra sistemului meu nervos.Şi acum îmi amintesc momentele în care mergeam să particip la „terapia cu cerculeţe” care nu-mi produceau durere. În general am fugit mereu de procedurile dureroase, dar cine nu fuge de durere?

                                                Image

                                                      Sursa: florisan.ro

Timpul a trecut, copilul de atunci care a făcut cunoştinţă mult prea devreme cu terapia şi cu spitalele,  a crescut. El  a devenit  adultul care astăzi când vede când de mult a avansat  tehnologia,  dar şi  aparatele  noi pe baza de magneţi precum Impulser, care pot fi folosite acasă, şi-ar dori să se întoarcă în timp pentru a le putea folosi. De ce? Fiindcă magnetoterapia este una din terapiile ce  l-a transformat în omul care este astăzi, şi şi-ar dori să mai recurgă la ea, dar nu în spital, ci acasă, lângă cei dragi care îl fac să  zâmbească în orice clipă  şi să uite  de toate.

Image

Image

                                                  Impulsor mini

De-aş putea da timpul înapoi pentru a folosi acest aparat pe bazată de impulsuri magnetice care atât de bine mi-au făcut, aş face-o, căci aş scăpa de spitale, de senzaţia extrem de neplăcută pe care o am ori de câte ori pun piciorul într-un spital.  Şi fiindcă nu mă consider o persoană egoistă vreau să prezint şi vouă beneficiile unui astfel de aparat cu impulsuri magnetice, deoarece câmpul magnetic pulsator este benefic în foarte multe cazuri.

Domenii de aplicare:

     -probleme ale aparatului motric

       – calmarea durerii

      -în cazul leziunilor sportive

–  regenerare osoasă şi a ţesutului conjunctiv

–      artrite / inflamaţii articulare

 –     tulburări circulatorii

  –     recuperare

 –    ajutarea reabilitării generale

  Abia aştept să-mi achiziţionez un astfel de aparat, şi să-l folosesc acasă ori de câte ori simt nevoia. Voi aţi încercat un astfel de aparat? Dacă nu,  faceţi-o, căci vă va face foarte bine.

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Apr 28, 2014

    […] Catalina, care a participat cu această postare; Locul 4 – Teanu Irina, care a participat cu această postare; Locul 5 – Badr El-Din Cerasela, care a participat cu această […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.