Casa visurilor mele

           E primăvara, după cum  îmi spune calendarul, însă afară e o zi tare mohorâtă, care mă îndeamnă să mă opresc din ceea ce am de făcut, căci  ploaia care nu se mai opreşte  îmi dă o stare de melancolie. Şi astfel mă opresc din treabă, îmi pun de-un ceai ca să mă  încălzesc puţin, iar gându-mi zboară la tot ce am realizat până în prezent şi la ce mi-aş dori pe viitor. Printre multe altele pe care viaţa mi le-a dat, a fost şi-o casă, o casă ca ori care alta, dar parcă mult mai primitoare ca altora, căci e normal, e casa mea, locul în care mă întorc  cu drag de fiecare dată. Dar parcă acum când stau şi meditez cu o cană de ceai verde în mână,  acest loc în care zi de zi mi-am găsit liniştea alături de prieteni, de cei dragi sufletului meu, mi-aş dori să arate altfel.

Image

Sursă:click.ro

Mi-aş dori  să fie cu totul aparte. Trăiesc în secolul 21, un secol în tehnologia avansează într-un ritm foarte rapid, de aceea  în viitor mi-aş dori o casă  în care să intru doar apăsând pe un buton, cel al telecomenzii agăţată de brelocul de la chei. Ce frumos ar fi ca dimineaţa să închid uşa de la casa printr-o simplă apăsare de buton, apoi cu aceeaşi  apăsare de buton să se deschidă  şi poarta, iar eu să plec  zâmbitoare spre o nouă zi de muncă ştiind că după ce ies eu pe poartă, aceasta se închide automat, iar casa mea este în deplină siguranţă.

Image

                                                   Sursă: casasomty.ro

        Ce viaţa frumoasă şi fără de stres aş avea, căci nu aş sta cu grijă la servici gândindu-mă dacă am închis uşa şi poarta când am plecat. Şi  ce frumos ar fi seara când după o zi lungă de muncă m-aş întoarce acasă,  şi cu o apăsare pe buton aş intra în casa mea specială în care lumina s-ar aprinde automat, perdele  s-ar trage singure, datorită sistemului lor cu motor. Ce mult îmi doresc o astfel de casă, o casă ideală, dinamică, extrem de confortabilă,  în care predomină o atmosferă  de linişte şi relaxare, ce te face să uiţi de greutăţile din timpul zilei.

Image

Este casa  în care mi-aş dori să trăiesc atunci când soarta îmi va permite să îmi întemeiez o familie. Este casa în care alături de sufletul pereche şi de copii aş trăi mult mai liniştită, mai în siguranţă, deoarece aş şti că datorită sistemului automat de care casa beneficiază, întreaga mea familie este în siguranţă. Am fi o familie foarte fericită şi relaxată zi de zi.

Image

            Ce poate fi mai frumos în această viaţă decât să îţi găseşti liniştea alături de cei dragi sufletului tău, într-o casă care îţi oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a te simţi pe deplin împlinită? Ce poate fi mai frumos decât să te trezeşti în fiecare dimineaţa alături de persoana pe care o iubeşti, iar soarele să vă zâmbească, datorită jaluzelor tale automate dotate cu senzor de lumină? Nimic nu poate fi mai frumos şi nimic nu te poate împlini  mai mult decât  familia ta şi căminul tău. Ce frumos e să visezi, nu-i aşa? Dar să ştiţi că deşi atmosfera de afară e numai bună de aşa ceva, eu nu visez. Şi ştiţi de ce? Fiindcă toate acestea sunt posibile, deoarece există Casa Somfty   casa visurilor mele, casa inteligentă ce este  dotată cu sistemele moderne de automatizare a locuinței. Este casa care poate fi controlată direct din telecomandă, în care te vei simţi mereu în siguranţă alături de cei dragi, în timp ce urmăreşti pe ecranul de proiecţie un film sau te uiţi la fotografii din vacanţele voastre preferate. Ecran de proiecţie!? Da, sistemele Somfty îţi pun la dispoziţie un astfel de ecran pe care-l poţi sincroniza cu jaluzele, de exemplu. Este un ecran care îţi pot face serile mult mai plăcute şi-ţi pot schimba starea de spirit. De ce? Fiindcă este mai mult decât un televizor, căci pe el nu poţi viziona doar filme, ci îl poţi personaliza în funcţie de preferinţe, transformându-l chiar într-un tablou pe care îl pot admira cei ce calcă pragul casei tale.

Image

Este absolut minunat şi este posibil acum datorită sistemelor Somfty, sistemele create pentru oamenii practici ai secolului 21, ce vor să deschidă chiar şi garajul doar apăsând pe un buton, pentru oameni care îşi doresc să trăiască cât mai frumos şi mai confortabil posibil în propria casa, o casă cu totul aparte. Aceasta este casa visurilor mele, casa altfel, casa în care m-aş simţi mereu în siguranţă.  Casa visurilor voastre care este? În ce fel de casa vă vedeţi în viitor?

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Marcel spune:

    casa visurilor mele – ce bine suna. un titlu atragator si un continut excelent. deja imi imaginez o casa futuristica, care sa ma ajute sa economisesc curent electric si in interiorul careia sa pot controla obiectele de pe telefonul mobil. dar, stai, conceptul de „casa smart” ne permite sa facem astfel de lucruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.