Avantaje şi dezavantaje din viaţa de zi cu zi

         Nu ştiu cum sunt alţii, ce le place sau nu le place, însă eu vă pot spune clar, că urăsc să stau la coadă. Îmi amintesc şi acum cozile la care stăteam când eram mică  cu părinţii sau cu bunicii la coadă, şi-mi displăcea enorm acest lucru. Mi se pare extrem de obositor şi de neplăcut să stai la coadă minute, chiar ore întregi pentru a cumpăra un produs sau a-ţi rezolva o problemă legată de taxele pe care eşti nevoit să le plăteşti. Sunt un om foarte practic şi foarte comod, trebuie să recunosc, care din păcate a stat la coadă şi el, dar fiindcă nu a avut încotro. Însă acum datorită ajutorului venit din partea tehnologiei care a avansat, eu omul care altădată a stat la cozi insuportabile, stă acum în faţa computer-ului şi îşi face plata foarte rapid, prin intermediul cardului online. Este extraordinar să pot plăti acum toate taxele, online. Ca să mă înţelegeţi mai bine de ce am ales să fac plata online, am să vă fac o listă cu avantajele plăţii online şi cu dezavantajele statului la coadă.

Avantaje plată cu cardul online:

-Taxele se pot plăti ușor, rapid și în siguranță, în locații speciale deschise zilnic sau online 24/7!

-Plata taxelor cu cardul online pe ghiseul.ro durează mai puțin de 5 minute!

-Comision zero pentru plățile efectuate cu cardul la POS sau online!

Dezavantaje plată stând în picioare la cozi interminabile:

– Te enervezi fiindcă mai mereu se găseşte unul să treacă în faţa ta

– Te dor groaznic picioarele de stat la coada care nu se mai micşorează

-Te enervezi şi-ţi creşte tensiunea fiindcă funcţionara de la ghişeu are două vizite încetişor şi foarte încet

– Vara te sufoci din cauza puternicului parfum de transpiraţie

– Ţi se face rău de căldură şi mai mai că leşini

– Până ajungi să plăteşti îţi creşte atât de tare tensiunea încât simţi că-ţi trebuie neaparat o pastilă care să ţi-o regleze

În concluzie statul la coadă dăunează grav sănătăţii atât mentale, cât şi fizice, iar viaţa e şi aşa mult prea scurtă ca să o mai scurtăm şi noi. Aşadar să mergem acasă, să scoatem cardul din portofel şi calmi cu ceaşcă de cafea sau cu un ceai tei alături, să intrăm pe net şi să plătim liniştiţi taxele atunci când vrem.  Acum eu stau la ghişeu pentru a plăti taxele şi impozitele, dar stau la  ghişeul.ro, în faţa computer-ului şi aşezată foarte comod în scaunul meu ergonomic.E simplu şi rapid! Dacă înca nu aţi profitat de avantajele plăţilor online vă recomand să intraţi pe  acest link şi să aflaţi oraşele unde puteţi plăti impozitele cu cardul online, şi să intraţi pe acest link pentru a afla unde puteţi plăti taxele în centrele comerciale. Intraţi, informaţi-vă şi uşuraţi-vă cât mai mult viaţa, pentru a trăi cât mai frumos posibil.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.