Cris-Tim vă face copiii SuperStaruri

slide-superstar

Copiii, cine sunt copiii? Sunt cea mai mare bogăţie şi singura cu care merită vreodată să te lauzi. Copiii sunt cei care reprezintă o dovadă vie a dragostei dintre două persoane, dintre două suflete pereche care decid să meargă pe acelaşi drum împreună, pentru a se bucura din plin de ceea ce viaţa le dăruieşte zi de zi. Copiii reprezintă cel mai frumos cadou pe care viaţa îl poate face unor oameni care se iubesc şi totodată reprezintă cel mai bun şi frumos lucru care poate apărea în viaţa lor. Ştiu foarte bine că pentru fiecare dintre voi, dragi părinţi, copiii voştri sunt cei mai buni, cei mai frumoşi, mai deştepţi, mai talenţi. Voi însă nu ştiu dacă ştiţi că există cineva care s-a gândit la copiii voştri frumoşi, deştepţi şi talentaţi şi care doreşte să vă transforme copiii în SuperStaruri. Cris-Tim, echipa care a făcut-o vedetă pe Luiza, fetiţa din Spotul cu Salam Săsesc, doreşte acum să vă transforme şi copiii voştri în vedete, şi vă invită să vă înscrieţi copiii la concursul  Cris-Tim te face SuperStar.

Este şansa pe care cred că o aşteptaţi de mult, nu-i aşa? Fiecare dintre voi  cred vă doriţi tot ce-i mai bun pentru copiii voştri, vă doriţi ca starurile voastre de acasă, să devină într-o bună zi SuperStaruri şi să fie cunoscute de toate lumea. Acum aveţi această şansă pe care nu cred că trebuie să o rataţi. Tot ceea ce trebuie să faceţi pentru a vă putea înscrie copiii în concurs este să-i filmaţi spunând cât mai drăguţ posibil salam săsesc şi  răspunzând la întrebarea: “Daca ai fi tu mama mea si eu copilul, ce m-ai pune sa fac?”, apoi va trebui să urcaţi filmuletul în platforma concursului: www.superstar.cristim.ro.

De Cris-Tim cred că deja ştiţi că este o afacere care a fost creată pentru a oferi oamenilor tot ceea ce este mai bun, produse de înaltă calitate. Din dragoste, grijă  şi respect pentru oameni, mezelurile Cris-Tim au fost create din ingrediente de cea mai bună calitate, astfel că acestea au fost, sunt şi vor fi alimente gustoase şi sănătoase pe care le putem servi oricând cu mare plăcere. Copiii voştri au şansa de a deveni vedetele unui Spot care ne va prezenta cele mai gustoase şi sănătoase mezeluri de pe piaţa românească. Nu-i aşa că sună tare interesant? Dacă da, grăbiţi-vă să vă faceţi copiii vedete prin înscrierea în acest concurs atât de frumos.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.