Noi doi în călătoria numită Iubire

Aşa e viaţa, până nu te confrunţi cu un lucru, nu îţi dai seama că el este posibil. Aşa e şi cu iubirea, până când n-o întâlneşti nu îţi dai seama cât de frumoasă este. Ea o adevărată minune ce îţi pătrunde-n suflet  şi te schimbă pentru totdeauna, atunci când te aştepţi mai puţin. Este minunea care face ca două suflete pereche să se întâlnească, iar din acel moment totul se opreşte în loc. Timpul parcă nu mai zboară, grăbit şi atât de nepăsător, nimic nu se mai vede în jur, dar totuşi ceva se aude, frumos şi ritmic, dar nu e sunetul muzicii, ci sunetul inimilor ce bat la unison, la început încet, apoi mai tare, de bucurie căci în final s-au regăsit. Oooo şi ce moment frumos, ce va rămâne pe vecie în suflet, dar şi-n minte, ca o preţioasă amintire!

El, un cavaler galant se duse către Ea şi plin de eleganţă, ei, mână cu gingăşie i-o sărută privind-o drept în ochi. Apoi îi spuse cu a lui voce suavă:

-Încântat de cunoştiinţă domnişoară, îmi acordaţi un dans?

Ea, o frumoasă domnişoară, cu părul lung bălai, dar cu sufletul rănit de oameni care nu-nţeleg că cea mai importantă la un om este frumuseţea interioară,  se înroşi de-ndată, dar îi răspunse dulce:

– Sigur că da.

Şi-n paşi de dans porniră în minunata lor călătorie, numită IUBIRE. Timizi, dar dornici să se cunoască mult mai bine, ei îşi împărtăşiră şi cele mai ascunse gânduri. Timpul zbura, iar ei pe zi ce trecea, deveneau din ce mai apropiaţi, transmiţând iubirea ce unul altuia şi-o purtau, prin orice gest pe care îl făceau. Şi astfel Ea îl învăţă pe El, că mai există oameni în care poţi avea încredere, şi poţi oricând tu să le spui orice, căci nimeni niciodată nu va afla aceste taine. Iar el pe ea o învăţă că în lumea asta mare, încă mai există oameni care să te iubească pentru ceea ce eşti ca om, nu neaparat pentru felul în care arăţi. Zi de zi el îi dărmă zidurile de apărare pe care ea însăşi şi le ridicase,  cu dragostea ce în ochii lui frumoşi şi strălucind de fericire, se citea. El reuşise ce nimeni altul nu mai reuşise, iar ea era în culmea fericirii, căci în sfârşit putea să simtă fiorii dragostei.

Veni şi ziua când El se hotărî că Ea, e tot ceea ce îşi putea dori, e sufletul pereche, şi îşi luă inima-n dinţi şi o frumoasă cerere în căsătorie în versuri, pe videoclipul    Vunk – Numai la doi feat. Andra, el îi pregăti:

Şi astfel, pe-această minunată melodie EL din nou o  invită la dans, şi-n paşi de dans, cu o voce la fel de suavă ca prima dată când  o întâlni, o întrebă:

-Vrei să fii soţia mea, călătoria Iubirii  Noi Doi să o continuăm?

Timpul din nou el se opri, inimile din nou băteau la unison, iar Ea cu vocea dulce ca în prima zi, îi zise:

–         Daaaaaaaaa!!!! Vreau să fiu soţia ta!!!!!!!!!!!

Aşadar, Ei Doi mână de mână porniră în cea mai frumoasă călătorie în care două suflete pereche pot să pornească, până când moartea îi va despărţi.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.