SmartAdLive, aplicaţia nouă care îţi aduce bani

Astăzi tocmai am aflat de o aplicaţie care ne aduce bani, şi fiindcă mi s-a părut ceva foarte interesant am decis să vă vorbesc şi vouă despre ea. Criza economică ne-a lovit pe toţi, aşa că zi de zi ne străduim să mai facem câte ceva pentru a mai strânge ceva bănuţi. Aplicaţia SmartAdlive, este un nou sistem de publicitate, ce  este alcătuit din două componente:

1. Aplicaţia SAL,  ce este  compatibilă cu telefoanele smart android, ce permite afişarea de reclame (imagini+text) pe întreg display-ul unui telefon în momentul în care se primeşte un apel sau un SMS.

2. Sistemul binar SAL de dezvoltare a reţelelor de utilizatori.

Este o aplicaţie accesibilă tuturor deţinătorilor de smartphone-uri, care vă aduce într-un mod cât se poate de simplu, bani.  Din următorul video de prezentare,  veţi putea afla tot ceea ce trebuie despre cum funcţionează această aplicaţie.

              http://www.youtube.com/watch?v=XZofDGsrmsU

Ştiţi ce-mi place la această aplicaţie? Că pune telefonul să muncească pentru mine, astfel că imposibilul devine posibil. Tot ce trebuie să faci este să  te înregistrezi şi să începi să aduni bani. Cum este posibil aşa ceva? Această aplicaţie îţi permite să vizualizezi reclamele din domeniul tău de interes.  La fiecare apel recepţionat, pe lângă numele apelantului, va apărea o reclamă sau o informaţie, iar pentru asta se primesc bani. V-am trezit interesul? Eu sper că da, iar acum aţi luat telefonul în mână şi vă întrebaţi ce trebuie să faceţi pentru a începe să primiţi bani. Nu vă impancientaţi, căci vă voi explica în cele ce urmează ce trebuie să faceţi ca să vă meargă aplicaţia.

Iată cum funcţionează această minunată aplicaţie:

1.Te înregistrezi gratuit, intrând  aici .

2. Dacă sunteţi interesaţi de reclamă în aplicaţie faceţi click aici.

    3. Descărcaţi aplicaţia SmartAd Live, iar pentru a o putea descărca veţi fi nevoiţi să intraţi aici.

Şi fiindcă sunteţi altruişti din fire şi vă doriţi ca nu doar voi să câştigaţi prin intermediul inteligentului vostru telefon un ban în plus, trebuie să recomandaţi această aplicaţie la cel puţin doi prieteni prin orice mijloc de socializare şi comunicare. Îndemnaţi-vă prietenii să intre şi ei pe smartadlive.ro , să se informeze cum îşi pot pune telefonul să muncească în locul lor. Dacă imposibilul a devenit posibil, e păcat să nu profităm de acest lucru. Zi de zi ne zbatem pentru a avea o viaţă cât mai frumoasă posibil. Muncim de dimineaţa până seara, chiar şi noaptea pentru un trai mai bun, dar este foarte greu, căci oricât am munci, banii nu sunt niciodată de ajuns. Viaţa nu este doar grea şi plină de stres, este şi foarte scumpă. Dar nu avem ce face, indiferent cum e, ea trebuie să continue. Iar atunci când ne apar oportunităţi precum SmartAd Live, în care trebuie să punem telefonul să muncească în locul nostru, eu zic că nu trebuie ratată. Nu avem nimic de pierdut, ci doar de câştigat. În viaţa trebuie întotdeauna să alegem inteligent, iar SmartAd Live, aplicaţia care munceşte pentru tine, este o alegere inteligentă. Eu abia aştept să stau, iar telefonul să muncească pentru mine, voi?

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Dany spune:

    Cât de reală e această afacere…. Sau e vreo escrocherie ca de obicei???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.