Cât trăim, învăţăm….

Cât trăim învăţăm, nu există clipă în care noi oamenii să nu învăţăm ceva unii de la alţii, iar tot ceea ce învăţăm ne ajută fără doar şi poate, la a ne forma ca oameni. Nu cred că există nimic mai important decât şcoala vieţii. Dacă nu avem şcoala vieţii, consider că nu aveam nimic. Cred cu tărie în acest lucru. Ceea ce însă nu am crezut până acum, este faptul că poţi învăţa banii să se întoarcă înapoi la noi. Mi s-a părut tare  ciudat, asta până am aflat despre sistemul cashback, propus de platforma online ADUNA.ro. Cum funcţionează această platformă? Adună magazine online din România şi din străinătate. De ce? Păi pentru că magazinele partenere îi plătesc acesteia un comision. Şi pentru că echipa Aduna.ro, este foarte altruistă, îşi împarte acest comision, cu noi, cei care ne facem cumpărăturile prin acestei platforme. De ce? Fiindcă în acest fel magazinele îşi măresc vânzările, iar noi beneficiem de cashback, la orice cumpărătură on-line.  Astfel toată lumea e fericită, căci nimeni nu pierde. Ce trebuie să facem ca să învăţăm banii să se întoarcă înapoi?

Există 3 paşi simpli pe care trebuie să-i urmăm:

– ne facen cont  pe site-ul Aduna.ro şi ne conectăm de fiecare dată când vrem să facem o cumpărătură. Ne putem crea un cont pe site,  folosind contul nostru de Facebook.

-facem cumpărături din magazinele favorite şi le accesăm plecand de la link-urile oferite de site-ul Aduna.ro. Este minunat!!!! Putem face atât de multe lucruri doar într-un singur loc.

 Avem posibilitatea de a compara preţurile produselor sau ofertelor din asigurări şi turism, facem cumpărături şi beneficiem de cashback.  Vremurile în care trăim sunt atât de grele, încât posibilitatea de a învăţa banii să se întoarcă înapoi, este extraordinar.

Adunăm cashbackfinalizăm tranzacţia on-line, iar metoda de plată ne-o alegem noi. Putem plăti cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs, adunăm cashback indiferent de metoda de plată  pe care o alegem. Este important însă, să finalizăm tranzacţia on-line.

Nu-mi vine să cred ceea ce mi-a fost dat să învăţ, dar mă bucur enorm, căci aşa cumpărăturile devin  o adevărată plăcere. Era să uit  să vă spun de surpriza de care am avut parte când mi-am făcut cont pe site. Am primit 10 Ron, căci toţi noii utilizatori înregistraţi primesc 10 Ron automat în cont. Dacă promovăm site-ul în rândul prietenilor noştri, prin intermediul email-lului, reţelelor de socializare sau afişăm bannere pe blog-ul nostru sau site-ul nostru, câştigăm 5% pe viaţă din venitul generat de prietenii recomandaţi. 

Aduna.ro m-a convins încă o dată că pe parcursul vieţii învăţăm în fiecare clipă lucruri care nu doar ne ajută să ne formăm ca oameni, ci ne ajută să trăim frumos. De ce v-am povestit şi vouă despre această minunată posibilitate prin care cumpărăturile devin o adevărată plăcere? Fiindcă am învăţat că pentru a primi, trebuie în primul rând să dăruieşti.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.