Planurile măreţe ale unui om visător

Sunt un om ca oricare, aş putea spune, sunt un om care a înţeles încă din fragedă pruncie că viaţa te supune la grele încercări, tocmai pentru a învăţa să o iubim şi să o apreciem. Fiindcă am iubit-o, viaţa m-a iubit şi ea, oferindu-mi tot ceea ce aveam nevoie pentru a trăi frumos. Tot ea mi-a dat posibilitatea, să lupt, să sper şi să visez. Ooo şi ce visuri minunate am avut şi ce frumos m-a ajutat viaţa să le duc la îndeplinire! Se spune că în viaţă este bine să sădeşti un pom şi să scrii o carte. Ei bine, pomul am reuşit să-l sădesc împreună cu colegii mei de clasă, în ultimul an de liceu, în curtea şcolii, iar cartea, un vis tare frumos de-al meu, mi s-a îndeplinit în primăvara anului 2012.  22 martie, este ziua pe care nu am să o uit niciodată, este ziua în care mi-am văzut numele scris pe o carte. Nici nu-mi venea să cred că eu reuşisem aşa ceva. Dar era adevărat, era a mea, eu o scrisesem după patru ani  de muncă. Ceea ce este însă mai important la acea zi, este faptul că mi-am dat seama că această carte reprezintă  doar începutul. De atunci un nou vis a prins contur, să mă apuc de primul meu roman, însă mi-am dat seama că am nevoie de un plan foarte bun, dar şi de foarte mult curaj. Curajul a venit câteva luni mai târziu, când m-am decis să îmi fac acest blog. Tot atunci mi-a venit şi ideea primului meu roman, însă pentru a-l începe trebuia să cer permisiunea unei persoane de a cărei aprobare, depindea apariţia acestui roman. Această persoană este vărul meu de pe tată, Marian. De ce aveam nevoie de aprobarea lui? Fiindcă romanul va fi inspirat din viaţa sa, care nu a fost foarte îngăduitoare cu  el. Va fi o carte despre lupta cu viaţa şi despre izbândă. Anul trecut după ce am primit aprobarea de a scrie despre viaţa sa, am început încet, încet să scriu, iar planul pe anul acesta este să termin această carte şi să-mi îndeplinesc încă un vis. Dar pentru asta trebuie să-mi organizez foarte bine activitatea. De aceea trebuie să-mi achiziţionez hârtie albă A4, destul de multă, fiindcă am de scris câteva sute de pagini.

                              Image

o bună imprimantă, pentru a imprima tot ceea ce scriu. Îmi place să scot la imprimantă tot ceea ce scriu, pentru  a citi şi corecta eventualele greşeli, pe care parcă le văd mai bine pe hârtie imprimată, decât in Word.

                            Image

              Pentru a corecta sau face completări îmi va trebui şi un  pix 

                           Image

  bun, care să reziste la numeroasele foi pe care le voi avea de verificat. Dar nu-mi fac probleme, căci ştiu de unde îmi pot lua produse de calitate, astfel încât planul meu să meargă ca pe roate. Tot ceea ce îmi trebuie pentru a fi cât mai bine organizată le voi procura de pe magazinul online, www.depozituldepapetarie.ro, magazinul oamenilor foarte bine organizaţi, aşa  cum îmi place mie să-i spun. Planul de anul acesta este unul măreţ, ştiu, dar sper că viaţa mă ajuta din nou, şi astfel îl voi putea duce la îndeplinire.

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. E bine sa ai totul organizat, sa nu-ti lipseasca nimic atunci cand ai un proiect, cand ai de scris ceva. In ziua de azi, parca nu organizam nimic. Multa bafta la concurs, sper sa castigi, si daca castigi sa-ti cumperi ceea ce ai spus, nu altceva 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.