O iarnă aparte, o iarnă cu miresme de primăvară

E iarnă, natura a murit,  totul împrejur  e trist şi rece, doar sufletul meu este mai plin de căldură şi bucurie ca niciodată. De ce? Fiindcă e  decembrie, luna cea mai călduroasă din an, în ciuda frigului de afară, luna în care sufletele noastre dăruiesc cu căldură şi primesc cu căldură, parcă mai multă iubire, mai multă bunătate, dar şi cadouri care mai de care mai frumoase. Născută primăvara, în anotimpul în care natura renaşte, nu îmi place iarna, însă luna decembrie, luna miracolelor aşa cum îmi place mie să o numesc, mă face să uit de frigul de afară de fiecare când îmi impodobesc cu mare drag bradul şi colind magazinele în căutarea cadourilor pentru cei dragi. Adevărata căldură vine din sufletele noastre, ori de câte ori dăruim sau primim ceva. Şi cum ador căldura, o caut mereu şi o găsesc întotdeauna în sufletele celor care mă iubesc şi mi-o dăruiesc din toată inima. Pe cât de mult îmi place să primesc, pe atât îmi place să dăruiesc pentru a-i face pe cei dragi mie fericiţi.  Iarna aceasta, spre deosebire de celelalte ierni, va fi cu totul aparte, deoarece va fi o iarnă cu miresme de primăvară, datorită magazinului British Gallery care îmi oferă în plină iarnă posibilitatea de a mă bucura de parfumul grădinilor englezeşti, prin intermediul April Violets Parfum, un parfum floral fresh si senzual cu note de violete, citrice si iasomie. Este un parfum ce-mi încălzeşte sufletul şi îmi permite să mă bucur de miresmele de primăvara în toiul iernii.

                               Image

Este cadoul perfect pentru mine, dar şi pentru cea mai scumpă fiinţă din viaţa mea,   mama. Aşa că de Crăciun sub bradul meu frumos împodobit se vor afla două cadouri minunate. Este cadoul perfect pentru femeia plină de senzualitate, candoare, sensibilitate şi gingăşie, dar totodată foarte puternică. Acest parfum face parte din gama de produse Yardley care pot fi găsite doar în farmaciile Centrofarm și pe site-ul British Gallery.  Prin intermediul conceptului Home& Gift, British Gallery ne dă şansa să ne bucurăm de o gamă variată de decoraţiuni interioare, dar şi de cadouri. Ba mai mult fiindcă că au înţeles că mulţi dintre noi şi-ar dori să ajungă în Marea Britanie, dar nu pot,  ei  au adus Marea Britanie în România prin intermediul parfumului grădinilor englezeşti.

april-violets-set-sapunuri

Ce poate fi mai frumos în toiul iernii decât să simţi parfumul florilor de primăvara şi să te încarci cu energie pozitivă şi bună dispoziţie?

Îmi plac lucrurile altfel, îmi place tot ceea mă face să mă simt  aparte. Îmi place British Gallery, fiindcă îmi dă posibilitatea să mă bucur de primăvară, anotimpul meu preferat, în toiul iernii.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NUSeijpxA-4]

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Ian 14, 2014

    […] CRISTINA ŢENU (10+0 = 10 puncte), care a participat cu această […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.