Îţi mulţumesc măicuţă dragă!

   Mulţumesc măicuţă dragă pentru pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai făcut. Mulţumesc pentru că mi-ai dat viaţă. Nu cred că există un dar mai frumos pe care un om îl poate primi decât viaţa. Ştiu că acest simplu cuvânt adresat ţie dragă mamă, nu poate exprima recunoştiinţa mea pentru tine, dar e un cuvânt ce vine din adâncul inimii mele. Mulţumesc pentru că mi-ai ajutat să înţeleg ceea ce este mai important  în viaţă,  să ştii să fii om.  M-ai învăţat atât de multe lucruri, mi-ai dat atâtea sfaturi minunate, scumpă mamă şi pentru asta îţi mulţumesc.

  M-ai învăţat să dăruiesc pentru a putea primi. M-ai învăţat că în viaţă respectul se câştigă. Dacă vrei să fii respectat, trebuie să respecţi şi tu la rândul tău.

M-ai învăţat să fiu sinceră cu ceilalţi din jurul meu, deoarece sinceritatea spune multe despre frumuseţea sufletului unui om. M-ai învăţat să fiu un om corect şi întotdeauna să-mi asum responsabilitatea faptelor mele. M-ai învăţat că trebuie să perseverez în tot ceea ce fac dacă vreau să obţin ceea ce-mi doresc.M-ai învăţat să fiu un om demn, indiferent de situaţiile cu care mă confrunt. Dar înainte de toate îţi mulţumesc că m-ai vegheat zi şi noapte, dormind cu capul pe pătuţul meu din spital, atunci când ţi-ai dat seama că viaţa greu m-a încercat. Mulţumesc mamă pentru că te-ai luptat aşa cum numai o leoaică ştie să se lupte pentru puiul ei, şi am reuşit să depăşim cu bine acel nefericit moment din viaţa noastră. Datorită luptei tale, eu astăzi pot spune că sunt un om normal, eu astăzi am şansa să mă bucur ca toţi ceilalţi de minunatul cadou pe care mi l-ai făcut într-o zi sfântă a Împăraţilor Constantin şi Elena. Indiferent de ceea ce îţi oferă viaţă dacă nu te poţi bucura de sănătate nimic nu mai contează. Sănătatea nu e totul în viaţă, însă fără sănătate totul este egal cu zero.Mi-ai dat viaţă dragă măcuiţă, te-ai luptat pentru ca eu să mă pot bucura de ea. Eu, omul de astăzi, este un rezultat al eforturilor tale de zi cu zi şi pentru asta îţi încă o dată îţi mulţumesc. Eşti mama mea, eşti icoana sufletului meu, eşti aerul pe care îl respir, eşti totul pentru mine.

                             Îţi mulţumesc că exişti măicuţă dragă!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.