Reduceri la un click distanţă

Image

 Cui nu-i plac reducerile? Tuturor ne plac reducerile, doar că din păcate nu putem beneficia mereu de ele. Am vrea dacă s-ar putea să putem achiziţiona orice ne trebuie la reducere, însă nu se poate. Cum nu se poate? Se poate dacă devii GreatFavor.ro. Cine e GreatFavor? Este o companie care îşi doreşte să inoveze în domeniul reducerilor. Sună bine nu-i aşa? Această firmă este aliatul tuturor celor care adoră reducerile şi  oferă membrilor săi reduceri permanente. Nu e minunat? Devii membru GreatFavor.ro şi începi imediat să te bucuri de reduceri fără a mai fi nevoit să plăteşti abonamente lunare sau anuale sau să acumulezi puncte şi să îndeplineşti tot felul de criterii pentru a te  bucura de reduceri. Ca şi membru GreatFavor ai acces la magazinele Partenerilor GreatFavor din toate domeniile de interes, fie ca este vorba de farmacii, saloane de înfrumuseţare, magazine cu produse vestimentare ori materiale de construcţii, cu telefonul sau cardul de reduceri GreatFavor te bucuri de cele mai bune servicii şi economii reale şi substanţiale de bani. Şi încă nu ai aflat tot. Ca membru te bucuri de preţuri scăzute de fiecare dată când mergi în magazinele Partenerelor GreatFavor nu doar cînd firma are reduceri. Acest lucru îţi dă posibilitatea de a face economii reale la toate bunurile de consum necesare şi nu te forţează să alergi dintr-o parte în alta să prinzi reduceri la produse care nu îţi sunt chiar aşa de necesare.

Din momentul în care devii membru GreatFavor eşti liber să te profiţi de reduceri permanent. Nu trebuie să îţi mai faci probleme pentru că nu poţi să iei ceea ce-ţi doreşti, că nu îţi ajung banii.

Cum devii membru?

Foarte simplu, te înregistrezi pe site şi gata. Însă trebuie să ştii că sunt două categorii de membri.

– Membrul Free, este persoana care s-a inregistrat pe site-ul GreatFavor îşi confirmă adresa de mail şi numărul  de telefon. Acest membru beneficiază de toate reducerile şi ofertele pe care le primeşte sub formă de sms. Prezintă sms-ul cu oferta la partenerul (magazin) care i-a expediat sms-ul şi se bucură de reducere pe loc. În curînd acest membru, va avea posibilitatea să îşi printeze gratis vouchere de pe site, pe care le poate folosi pentru a obţine reducerile partenerilor acestei firme minunate.

 – Membrul Premium, este persoana care a achiziţionat cardul de reduceri GreatFavor. Acestă persoană se bucură de facilitatea de a prezenta cardul de reduceri oriunde în România la partenerii GreatFavor, şi va primi reducerea pe loc.

Ce zici? Nu-i aşa că-i tare bine când se gândeşte şi altcineva  la buzunarul tău, nu doar tu?  Doar dacă eşti membru Greatfavor beneficiezi de reduceri reale şi permanente pe loc în magazin, de până la 100%, la produse şi servicii din toate domeniile tale de interes! Astfel buzunarul tău nu va fi niciodată gol.

Cu GreatFavor eşti la un click distanţă de reducerile care tare îţi mai plac dragă române! Aşa că nu mai sta, înregistrează-te şi profită de tot ce vrea inima ta!

 

De asemenea, ai putea dori...

4 răspunsuri

  1. Vali Crintea spune:

    si unde-i clipul video ? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.