Crăciun Fericit cu Borealy.ro

Image

Se apropie cu paşi repezi cea mai frumoasă lună din an, din punctul meu de vedere. Este luna în care creştinii de pretutindeni, îşi deschid sufletele, devin parcă mai buni, mai omenoşi,  şi se  bucură  de naşterea Mântuitorului Iisus Hristos. Viaţa nu e deloc uşoară, e mereu surprinzătoare şi plină de suişuri şi coborâşuri. Însă Sărbătoare Magică a Crăciunului ne face de fiecare dată să uităm pentru câteva zile de greutăţile vieţii dăruind şi primind cadouri care mai de care mai frumoase. Sufletul meu freamătă de emoţie în această perioadă a anului, de fiecare dată când trebuie să cumpăr cadouri pentru cei dragi. Îmi place enorm să văd cum ochii celor dragi mie sclipesc de fericire de fiecare dată când descoperă sub bradul frumos împodobit, cadouri de la mine. Nimic nu mă face mai fericită decât fericirea celor dragi sufletului meu. În această misiune a mea am nevoie şi de un aliat de nădejde, iar acest aliat este magazinul Borealy.ro. Aici găsesc de fiecare dată cadouri minunate care-i fac foarte fericiţi pe cei dragi mie. De aceea şi anul acesta i-am făcut o vizită magazinului Borealy.ro, pentru a-i cumpăra un cadou frumos mamei mele. Însă ca în fiecare an imediat ce am păşit în acest magazin, am întâmpinat o mare problemă care mi-a dat mari dureri de cap. Ce să aleg dintre atâtea  cadouri superbe de Crăciun? Să o ischitesc pe mama nu prea merge, pentru că imediat se va prinde că eu împreună cu Moşul îi pregătim ceva. Îmi este aşa de greu să aleg ceva, din cauză că toate cadourile sunt aşa  frumoase. I-aş putea lua un  un set Spiced Apple Luxurious Body Essentials, alcătuit din gel de duş (75 ml), unt de corp (75 ml), cremă pentru mâini şi unghii (75 ml) şi un săpun de lux (40 gr), o  elegantă eşarfă şi o  decoraţiune Merry Christmas. Dar oare îi va place, având în vedere cât e de pretenţioasă?

                                 Image

I-aş putea lua  de asemenea un frumos Platou Brad pentru masa de Crăciun, ce conţine un  platou cu paletă pentru tort, un pachet de şerveţele asortate cu ilustraţii de Crăciun şi o cutie de praline Heidi sub forma unui brad de Crăciun.

                      Image

Ori  un set ce conţine o Cutie Muzicală Santa Claus,  o Cutie de Praline Heidi asortate,  Decoraţiuni elegante de Crăciun.

                     Image

Oare o va încânta? Off, oare să dau cu banul? Nu mă pot hotărî. Mie toate îmi plac. Waw !!!!!! Gata am găsit!!!!!!!!

Am să îi iau un set ce conţine Cadou Şampanie Gold cu foiţă aur 23 de karate, o cutie de praline de ciocolată Schogetten Gold. Mama  face colecţie  cu fel e fel de sticle de băuturi. O astfel de sticlă de şampanie nu are în colecţie şi cred că va fi pe placul ei. De abia aştept să o fac fericită.

                    Image

Mulţumesc Borealy.ro  pentru ajutorul dat în descoperirea cadoului perfect pentru mama mea. Va fi un Crăciun Fericit datorită ţie.

 Articol scris pentru campania Borealy pentru Crăciun.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.