1000 likes

                     cover-1000

Astăzi blogul meu e în sărbătoare. Aniversează  cele 1000 de like-uri ale voastre. Vă mărturisesc că sunt foarte fericită, căci la început am scris cu o oarecare teamă. Îmi era teamă să devin o carte deschisă, atât şi nimic mai mult. Îmi era teamă că nu o va zări nimeni, şi că fiecare gând  transformat în cuvinte, odată cu trecerea timpului, se va risipi. Dar m-am înşelat, cu cât m-am deschis mai tare, cu atât m-aţi zărit mai tare, iar fiecare gând transformat în cuvinte, a căpătat valoare. Iar acest lucru nu ar fi fost posibil, fără voi, cei care îmi citiţi şi-mi apreciaţi articolele. Vă mulţumesc pentru că mă ajutaţi, zi de zi să mă redescopăr. Este minunat să  poţi face ceea ce-ţi place şi să te bucuri apoi,  de aprecierea celorlalţi. Sper în continuare că veţi răsfoi această carte deschisă, ce se numeşte Suflet Rătăcit, şi veţi citi cu plăcere ceea ce  o să zăriţi printre paginile ei.

De asemenea, ai putea dori...

9 răspunsuri

 1. ideisiidei spune:

  Buna Irina :). La cat mai multe like-uri.

 2. Salut,

  Iti urmaresc atenta post-urile de pe blog de ceva vreme. Imi place cum scrii, ma inspira! Asta m-a determinat sa-mi deschid si eu un Blog. Mi-ar face placere sa intru si eu in comunitatea voastra cu o tematica cel putin indrazneata. Incerc sa astern cuvintele intr-un mod cat mai savuros pe: http://delicii-masaj-erotic.blogspot.com/
  Te invit sa facem schimb de link-uri in Blogrol. Asta daca iti place desigur cum scriu.
  Eu sunt la inceput dar sper ca vom fi prieteni pe viitor.
  Daca esti interesat contacteaza-ma la adresa: giuliadelicii@yahoo.com
  Daca esti pe Facebook acolo sunt si eu! Mi-ar face mare placere sa ma adaugi la prieteni. Adresa mea de Facebook este: https://www.facebook.com/giulia.delicii
  Eu am sa te urmaresc in continuare! Tine-o tot asa!

  Cu stima,
  Giulia Teodorescu.

  • Buna Giulia!
   Ma bucur că-ti place blogul meu si ca articolele mele te-au determinat sa iti faci un blog al tau, care recunosc ca abordează subiecte indraznete si intr-un mod direct. Imi plac oamenii care spun lucrurilor pe nume. Asa fac si eu, asa ca trebuie sa recunosc ca m-a luat prin surprindere blogul tau, insa daca ti-e iti place sa scrii articole de genul acesta, e ok, caci in fond si subiectul abordat face parte din viata. Mult succes in tot ceea ce faci!
   Numai bine,
   Irina T

 3. racoltapetru6 spune:

  Pentru o așa aniversare, se cuvine să-ți dau un like, drept cadou. Cu acest prilej o să te invit să citești soarta unor like-uri, pe blogul meu, la categoria „Epigrama care mușcă” de azi.

 4. Adeena spune:

  1001 acum 😉
  Multe like-uri de acum inainte! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.